I Am Waiting For You Last Summer @ The Shelter

Home $ Party $ I Am Waiting For You Last Summer @ The Shelter

by | Mar 1, 2015 | Party

22:30 The Noise
23:30 I am waiting for you last summer
01:00 After-Party: indietronica/ electronica/ synthpop/ indie-pop
[Raul – New Disorder / Waves With No Ends / Shelter Lads Club]

Pret intrare: 10 lei

I Am Waiting For You Last Summer sunt o trupă din Rusia care creează muzică la intersecţia între indietronica, electronica, post-rock experimental, epic si atmospheric.

În 2011, trupa a devenit rezidentă a label-ului indie „Flowers Blossom In The Space” şi au lansat albumul de debut „Edge Party”, în aprilie 2012.

De atunci trupa a început să experimenteze, pe de-o parte conturul ritmic, pe de altă parte starea de spirit transmisă de muzica lor, reuşind astfel să îşi menţină un stil propriu.

I Am Waiting For You Last Summer au fost in turneu alături de trupa post-rock The American Dollar şi au avut ocazia de a cânta la cele mai bune festivaluri din Moscova, Sankt-Petersburg şi Kiev, împărţind scena cu nume precum Emika (UK) și65Daysofstatic (UK).

În 2013 trupa a lansat al doilea album „In Eternal Lines”, evaluat ca fiind un LP unic şi epic, care i-a propulsat într-un turneu muzical desfăşurat în mai mult de 70 de oraşe din Rusia, Ucraina şi Belorusia.

Un lucru inedit e faptul că Alex Sokolov, unul din membrii trupei, s-a făcut cunoscut după ce a compus muzică pentru filme de la Hollywood şi spoturi TV pentru Marvel: Captain America – Winter Soldier şi X- Men – Days of Future Past.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!