When Arts Meet Technology

Home $ Știri Cluj $ When Arts Meet Technology

by | Mar 5, 2015 | Știri Cluj

Vrei să îţi expui creaţia în cadrul unei expoziţii în Piaţa Unirii? When Arts Meet Technology îţi oferă această şansă!

În perioada 2-17 martie au loc înscrierile la cel mai nou eveniment marca BEST ClujNapoca, When Arts Meet Technology. Evenimentul dă şansa studenţilor de la Universitatea Tehnică să îşi expună conceptele şi proiectele creative realizate sub formă de machete funcţionale în cadrul unei expoziţii care va avea loc în 23 aprilie în Piaţa Unirii din Cluj NapocaEuropean Youth Capital .

When Arts Meets Technology este un proiect nou realizat de B EST ClujNapoca în colaborare cu AStA – Asociatia Studenţilor Arhitecţi, ce are ca scop implicarea studenților de la toate facultățile din cadrul Universității Tehnice din ClujNapoca în realizarea și expunerea unor idei și proiecte care îmbina tehnologia, arta şi materialele reciclabile. Pentru a putea finaliza cu succes proiectele alese, participanţii trebuie să îşi pună în aplicare cunoştinţele teoretice acumulate în facultate, atât din punct de vedere ingineresc, cât şi artistic. Venind din medii diferite precum arhitectură, electronică sau mecanică, studenții sunt puși în situația de a lucra în echipă pe o perioadă mai îndelungată de timp, pentru a finaliza macheta ce reflectă conceptul ales.

Tema primei ediţii acestui eveniment este URBDECO, mobilier stradal şi corpuri de iluminat, care vor fi construite din m ateriale reciclate, iar înscrierea se face pe siteul wamt.bestcj.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!