Balcony TV presents: Bin-Jip @ The Shelter

Home $ Articole $ Balcony TV presents: Bin-Jip @ The Shelter

by | Mar 8, 2015 | Articole

22:00- Warm-up quidbop & Fishman
00:00- Bin-Jip live
01:30- Adrian Electroclown

ACCES: 15 lei
FREE SHOT by Tatratea ( first 200 guests)

Trei muzicieni tineri sunt în spatele sunetelor ciudate ce caracterizează Bin-Jip. Însă nu s-au grăbit să devină oficiali. Înainte de prima prestație, în 2010 au lucrat mai mult de un an pentru a-și perfecționa sunetul care poate fi descris mai mult eclectic, modern și experimental decât proiectele lor anterioare, dar în același timp au rămas focalizați pe piese. Bin-Jip este o comunitate extrem de democratică, artiștii fiind egali în compunerea pieselor, aranjarea sunetelor și coordonarea proiectului. Fiecare dintre ei contribuie cu instrumentele muzicale proprii în compunerea pieselor, dar structura și sunetul acestora sunt formate împreună.
Albumul lor de debut, intitulat ”Enter” a fost lansat în 2010, de către propria casă de discuri, LAB5, în Ungaria și de către Whereabouts în Japonia. În acea perioadă, dar și în următorul an Zsolt Kaltenecker a fost de asemenea membrul trupei. Albumul Enter a câștigat titlul de Albumul Alternativ al anului 2011 la Premiile Fonogram din Ungaria.
Numele Bin-Jip provine din titlul unui film coreean, care este apreciat de către membrii trupei. Povestea neobișnuită a filmului se petrece în apartamente și camere, fiind similară cu istoria trupei, care a fost concepută în apartamentul lui Andrew J. Aici au fost scrise primele piese iar artiștii au devenit o trupă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!