Promovarea implicării tinerilor migranţi la nivel local, național şi internațional

Home $ Articole $ Promovarea implicării tinerilor migranţi la nivel local, național şi internațional

by | Mar 8, 2015 | Articole

Federația SHARE Cluj-Napoca are plăcerea şi onoarea de a vă invita sâmbătă, 14 martie 2015, începând cu ora 17.00, la Conferința „Promovarea implicării tinerilor migranţi la nivel local, național şi internațional” şi lansarea platformei clujmulticultural.ro. Întregul evenimentul va fi găzduit de Centrul de Cultură Urbană Cluj (fosta clădire a Casinoului) din Parcul Central din Cluj-Napoca.

În prima parte a evenimentului vom discuta, împreună cu invitații noștri speciali despre problemele cu care se confruntă tinerii migranţi la nivel local, național şi internaţional și despre rolul şi posibilitățile acestora de a se implica în comunitățile-gazdă. Această conferinţă este parte a proiectului transeuropean ACCESS, o inițiativă care își propune să sprijine tinerii migranți în a deveni cetățeni activi civic și politic la nivel local, național și european, precum și să contribuie la formularea de politici publice în beneficiul comunităților de migranți.

În cea de-a doua parte a evenimentului vom lansa platforma www.clujmulticultural.ro – prima platformă online din Cluj-Napoca dedicată Institutelor şi Centrelor Culturale locale, comunităților de străini și minorităților etnice din Cluj, studenților străini care s-au stabilit la Cluj-Napoca pe termen scurt, mediu şi lung, dar şi altor entități a căror activitate atinge subiectul multiculturalității.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la următoarea adresă de e-mail: [email protected], până în data de 10.03.2015.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!