Astra Film On Tour @ Cinema Victoria

Home $ Cinema $ Astra Film On Tour @ Cinema Victoria

by | Mar 9, 2015 | Cinema

Astra Film Festival pornește la drum cu tolba plină de documentare bune. Premiate în 2014 la cea mai recentă ediție a Festivalului de cinema documentar de la Sibiu, peliculele sunt proiectate la Cluj, între 6 și 12 martie 2015 la Cinema Victoria.

La Cluj-Napoca, proiecțiile au loc în fiecare zi din 6 și până în 12 martie de la ora 17:30 la Cinema Victoria, iar programul debutează cu o premieră: Waiting for August (regia Teodora Mihai) – Premiul pentru cel mai bun documentar românesc la AFF 2014. Filmul spune povestea a 7 copii care trăiesc singuri într-o locuință socială din Bacău. Mama, plecată la muncă în Italia, este prezentă în viața lor doar digital, la telefon sau pe Skype.

În zilele următoare, publicul clujean va viziona o selecție specială de documentare: Art War (sâmbătă, 7 martie), Marmato (duminică, 8 martie), Maidan (luni, 9 martie), Sunday Lunch și The Undertaker (marți, 10 martie), Mohamed Tomescu și Resolutions 2014 (miercuri, 11 martie) și Uncle Tony, Three Fools and the Secret Service (joi, 12 martie).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!