FII Practic vine anul acesta și în Cluj

Home $ Știri Cluj $ FII Practic vine anul acesta și în Cluj

by | Mar 11, 2015 | Știri Cluj

FII Practic este un proiect ce își propune dezvoltarea tinerilor pasionați de IT, prin intermediul a 6 training-uri susținute de oameni cu experiență din domeniul academic și corporatist. Acesta este organizat de către Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași împreună cu Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” Cluj.

După 3 ediții încununate cu succes în Iași (aproximativ 1500 de aplicanți la FII Practic 2014), proiectul se extinde la nivel național, oferind sesiuni de training și în orașul Cluj-Napoca. Cei ce doresc să participe se pot înscrie la una din următoarele 4 arii: Front End, Back End, Game Developement și Testing.

Cele 6 training-uri se vor desfășura în week-end-urile din perioada 21 Martie – 15 Mai, în incinta Universității Creștine “Dimitrie Cantemir” . La sfârșitul acestei perioade, toți participanții vor realiza un proiect final, pentru evaluarea cunoștințelor acumulate. În cadrul festivității de premiere, cursanții vor primi diplome de participare pentru fiecare training absolvit, semnate de către decanul Facultății de Informatică Iași, coordonatorul proiectului FII Practic, președintele ASII și responsabilii de arie.Cei mai buni trei cursanți din cadrul fiecărei arii vor primi o diplomă în care este menționat locul obținut, cât și alte premii oferite de către parteneri.

Toți cei care sunt interesați de acest proiect pot accesa site-ul fiipractic.asii.ro/cluj, unde vor putea completa un formular de înscriere pentru fiecare arie dorită, în perioada 1-15 Martie. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți vă recomandăm să dați like și să urmăriți pagina de Facebook facebook.com/fiipractic.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!