Lansarea meniurilor reîmprospătate @ Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ Lansarea meniurilor reîmprospătate @ Samsara Foodhouse

by | Mar 11, 2015 | Articole

Odată la oarece vreme, întreaga familie a restaurantului Samsara Foodhouse roiește, asemenea unei familii de albine, spre a da naștere unui meniu nou. Acest fapt se petrece, în prezent, odată cu sosirea primăverii, sincronizare mai mult decât perfectă.

Astfel, prieteni vechi, prieteni noi și prieteni viitori, vă poftim să fiți de față la lansarea (“la la…nsarea”, sună ca un cântecel de primăvară, nu-i așa?) noilor meniuri, de mâncăruri și băuturi, ce avea loc duminică, 15 martie 2015, de la ora 11:00. Despre împrospătatul meniu va povesti albina care roiește în bucătăria noastră și forfotește mâncărurile raw-vegane, albină care, totodată, s-a îndeletnicit cu valorile nutriționale ale tuturor produselor, Bea Medve – nutriționist dietetician și bucătar raw-vegan.

Cu toate că, până atunci, primenitele bucate vor putea fi comandate, vă invităm să participați la eveniment, căci cu Bea vom sta de vorbă despre nutriție, macro și micronutrimente, carbohidrați, proteine, grăsimi, necesarul care ne trebuie pentru o funcționare optimă a organismului și multe altele de acest fel. Teoria va fi armonios îmbinată cu practica, întrucât vom degusta un meniu raw-vegan, alcătuit special pentru acest eveniment, ce conține produse nou-nouțe: nectar de cartofi și curmale, terină de nuci cu pâinici raw-vegane de migdale și ardei, și raw cake cu smochine și vișine.

Înscrierea poate fi făcută contactând-o pe Larisa (e ciudat și, în același timp, haios să scriu despre mine, cea care vă scrie acum, la persoana a treia): 0729 771 012/[email protected] și presupune investiția sumei de 30 de lei.

“Fie ca” aceste meniuri să reverse asupra voastră primăvara, cu al ei alai culinar, și să presare peste voi din belșug vigoare, poftă de viață și sănătate.
Rămâneți sănătoși!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!