Expoziţie “Clujul merită” pe Canalul Morii

Home $ Cultural $ Expozitii $ Expoziţie “Clujul merită” pe Canalul Morii

by | Mar 12, 2015 | Expozitii

Expoziţia în aer liber “Clujul merită”, care va fi deschisă începând din 15 martie, pe strada Andrei Şaguna (Canalul Morii) din Cluj-Napoca, este un eveniment important inclus în programul Academiei de Primăvară Photo Romania (15 – 29 martie).

Bărboșii din Beard Brothers te aşteaptă în 15 martie, între orele 12 şi 17, la locul expoziției pentru a transmite împreună ceea ce merită Clujul.
Vizitatorii vor putea vedea 70 de fotografii de mari dimensiuni care fac parte din proiectul fotografic Clujul Merită, dezvoltat de către Asociația Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană – Cluj 2021 – Capitală Culturală Europeană în colaborare cu Asociaţia Beard Brothers.

Prin intermediul acestei campanii, iniţiate în 2014 în cadrul Photo Romania Festival, oricine poate poate să spună de ce #clujulmerita să fie Capitală Europeană a Culturii, să fie locul ales pentru studiu, muncă, distracție și stil de viață.

Mesajele reprezintă asumarea unui obiectiv comun. Acestea reprezintă răspunsurile pentru următoarele întrebări:
De ce Cluj-Napoca merită titlul de Capitală Europeană a Culturii? (de exemplu datorită Școlii de Pictură Clujene, datorita patrimoniului sau pentru că este inima Transilvaniei etc)
Ce merită/are nevoie Clujul? (ex mai multe spații culturale, o infrastructură mai bună pentru bicicliști, mai multe spații verzi etc)
Ce ai face tu pentru Cluj-Napoca? (ex să mă implic mai mult în viața comunitară, să susțin candidatura etc).

Expoziţia va putea fi văzută pe Canalul Morii până ‘n 29 martie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!