Cluburi, Party

Cezar / Dan Andrei / Dubtil @ Club Midi

Cezar / Dan Andrei / Dubtil

Pret intrare: 20 / 30 lei

Aflându-se printre capetele de afiş ale festivalului Sunwaves, Cezar este unul dintre deschizătorii de drumuri ai noului val. Seturile lui inovative sunt pe cât de energice, pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou şi vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiraţia de moment.

Chiar dacă reţelele de socializare sunt în topul artiştilor, ca şi mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maximă faţă de ele, motiv pentru care îl vei găsi mai degrabă la warm-up pentru Ricardo Villalobos și [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decât pe Facebook.

Dubtil este pseudonimul sub care Robert, jumătatea proiectului NoiDoi, a ales să-și urmeze propriul drum, fără a renunța însă la munca de echipă.
Mult e de ascultat, însă puțin de spus despre un artist care preferă ca muzica să vorbească în locul lui. Ascultă-l atent pentru a-l cunoaște și îi vei simți devotamentul profund pentru sunet.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Mov” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Wed 16

Seafood & Bubbles

16 January, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 16

Social beats #4

16 January, 6:00 pm - 9:00 pm
Wed 16

Tips&Tricks Sesiune

16 January, 6:00 pm - 8:00 pm
Wed 16

Don Quijote – Ludwig Minkus

16 January, 6:30 pm - 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC