Cezar / Dan Andrei / Dubtil @ Club Midi

Home $ Party $ Cezar / Dan Andrei / Dubtil @ Club Midi

by | Mar 13, 2015 | Party

Cezar / Dan Andrei / Dubtil

Pret intrare: 20 / 30 lei

Aflându-se printre capetele de afiş ale festivalului Sunwaves, Cezar este unul dintre deschizătorii de drumuri ai noului val. Seturile lui inovative sunt pe cât de energice, pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou şi vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiraţia de moment.

Chiar dacă reţelele de socializare sunt în topul artiştilor, ca şi mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maximă faţă de ele, motiv pentru care îl vei găsi mai degrabă la warm-up pentru Ricardo Villalobos și [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decât pe Facebook.

Dubtil este pseudonimul sub care Robert, jumătatea proiectului NoiDoi, a ales să-și urmeze propriul drum, fără a renunța însă la munca de echipă.
Mult e de ascultat, însă puțin de spus despre un artist care preferă ca muzica să vorbească în locul lui. Ascultă-l atent pentru a-l cunoaște și îi vei simți devotamentul profund pentru sunet.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Mov” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!