Corporate Games aduce o noua provocare la Cluj

Home $ Știri Cluj $ Corporate Games aduce o noua provocare la Cluj

by | Mar 13, 2015 | Știri Cluj

Echipa Corporate Games Romania a ajuns la Cluj pe data de 12 martie 2015 pentru Conferinta de presa care a avut loc la Iulius Mall la ora 10:00. Cei doi fondatori, Radu Radulescu si Calin Huidu au sustinut o prezentare detaliata a evenimentului care va avea loc in weekendul din 22-24 mai 2015. Cei doi au prezentat conceptul Corporate Games de la istoric si pana la rezultatul la care s-a ajuns astazi.

Legat de desfasurarea competitiei in paralel cu zilele Clujului, Radu Radulescu a afirmat ca a insistat foarte mult pe acest sincron tocmai datorita faptului ca adauga valoare sportiva evenimentului, iar aceasta este, pana la urma, pilonul principal pe care Corporate Games a fost construit. Mai mult a confirmat ca se vor asocia foarte strans cu conceptul de “Capitala Europeana a Tineretului” si ca va exista o serie de competitii sportive dedicate special acestui segment– dintre acestea puncteaza Dragon Boat si Catchball.

În discuții s-a dezvoltat și conceptul sportiv ”Catchball” datorita faptului ca reprezinta o noutate in domeniul sportului. Radu Radulescu: ”provoaca dependenta, va scoate din casa, va desparte de familie, veti vedea”.

În dorința de a promova noul joc, Corporate Games a închiriat sala de sport Gheorghe Lazar a Colegiului National Pedagogic cu acelasi nume si a lasat tuturor doritorilor care vor sa incerce acest joc, posibilitatea de a se antrena si de a juca Catchball in fiecare joi seara pana la inceperea festivalului Corporate Games.

Radu Radulescu promite în numele Corporate Games Romania un eveniment unic caracterizat de energie si vitalitate care va convinge municipiul Cluj sa ceara o a doua ediție. Fondatorul festivalului face aceasta afirmatie si in baza experientei Winter Corporate Games care a avut loc iarna aceasta in Poiana Brasov.

În primele doua zile dupa terminarea competitiei, participantii vor avea acces si la materialele video si foto, care vor fi postate pe retelele social media.

Castigatorii competitiei din Cluj vor fi inscrisi automat in finala de la Bucuresti, cu intreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, castigatorii finalei nationale vor reprezenta echipa Romaniei in cadrul World Corporate Games, programata in luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!