Implant Pentru Refuz @ Flying Circus Pub - Evenimente din Cluj Napoca
Concerte, Pub

Implant Pentru Refuz @ Flying Circus Pub

După o campanie de crowdfunding încheiată cu succes, fanii Implant Pentru Refuz se pot bucura în sfârșit de mult așteptatul album “Cartography”.

Înregistrarea albumului Cartography a început în octombrie 2013. “Cartography” este harta unui univers multistratificat și atemporal. De la particulă până la întrepătrundere, de la tărâmul umbrelor până la ținutul celor ce plutesc în lumina, de la negustorii de apă până la oceanul cel din urmă, de la nealterare genetică artificială până la utopia dictatorială, de la transformarea gândurilor și a faptelor în greutate până la ruperea fluxului informațional. Fiecare ascultător poate fi călăuzit prin întuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe această hartă te poate surprinde în trecut, prezent sau viitor.

Pe parcursul turneului Cartography, implanturile vizuale vor fi proiectate de Vj Burger.

După 20 de ani de activitate, Implant Pentru Refuz a primit din partea revistei Sunete premiul Best Rock, ce confirmă încă o dată că trupa își merită locul în “hall of fame”-ul rockului autohton, fiind printre primele trupe de gen care au pus o cărămidă la construirea industriei muzicale românești.

Support: 20 lei

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.