Seară de dans și artă dramatică

by | Mar 26, 2015 | Articole

… și în această lună, Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean – ca de obicei în ultima luni a lunii – pe 30 martie 2015, începând cu ora 18.00 la ediția din Mărțisor a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor situat pe str. Baba Novac, nr. 35.

Inspirat fiind de succesul de public de care s-a bucurat Noaptea Europeană a Muzeelor în Bastionul Croitorilor, acest proiectul educațional a demarat în mai 2013, propunându-și să creeze o punte între publicul clujean și realizările artistice ale elevilor Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, cât și apropierea de sonetul englez sau rondelul francez, Commedia dell’arte, ori farmecul dansului medieval.

Încă de la debut, acest proiect cultural ce susține campania Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană – Oraș candidat, s-a bucurat de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca prin Serviciul Administrare Obiective Culturale, al Companiei Transilvane de Tipar și a unor vectori media clujeni: Radio România Cluj, Radio Transilvania, Monitorul de Cluj, 24 FUN, orasulcluj.ro, evenimenteincluj.ro, cluj.com, partytude.ro, clujlife.com.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This