Cum să fii atât de prost?

Home $ Articole $ Editorial $ Cum să fii atât de prost?

by | Mar 27, 2015 | Editorial

Am văzut din autobuz o tipă roșcată și drăguță. M-am dus la ea, m-am băgat în seamă, am sporovăit vreo 3 minute și la sfârșit mi-a zis facebookul ei. Până la facultă l-am uitat. În schimb, i-am reținut facultatea și am dat add în vreo 3 grupuri ale facultății ăleia, poate-poate dau de ea. Deci, dacă ești vreun admin al vreunui grup al vreunei facultăți care primește un add de la un tip de la altă facultate, și citești asta, te rog, păsuiește-mă înăuntru. Vin cu intenții de pace.

Dar noa, cum să fii atât de prost?

Mi-au rămas ieri 70 de lei în plus de la o operație dentistică care a costat mai puțin decât trebuia. Rezultatul direct a fost că i-am spart pe toți. M-am îmbătat penis și am cumpărat de 3 ori fastfood într-o noapte. Ultimele două dăți nici măcar nu mi-era foame. Habar n-am de ce am făcut asta. Și mă mai mir de ce am burtă. Practic, a fost un episod total irațional de cheltuire aiurea; la un moment dat, știu că am mers pe jos spre casă vreo 30 de minute și apoi am luat taxiul la penultima stație. Când m-am uitat azi în portofel, aveam exact atâția bani cât aveam înainte de ăia 70 lei. Zici că am fost delegat de o entitate divină să scap de bani. Oricum, fenomenul e foarte interesant și am înțeles că nu sunt singurul care a pățit asta. Trebuie să fie ceva legat de o beție a puterii autosabotatoare când te vezi cu mai mulți bani decât de obicei. E ca și cum ai înjura niște polițiști și apoi ai sta pe loc cu brațele întinse.

La facultate, un coleg mi-a zis că e vegetarian pentru că din categoria de mezeluri nu mănâncă decât pește și carne albă. I-am spus că după logica asta ar trebui să adauge și că e virgin, pentru că nu se fute decât odată la jumătate de an.

Am mers cu o prietenă care era cu bicicleta la un non-stop, și cât era ea înăuntru și eu îi păzeam bicicleta mi-a venit o idee genială: furtul încet. Dacă tu, hoț fiind, pândești o bicicletă lăsată nesupravegheată de cineva cât e înăuntru în magazin, cel mai sigur e să iei frumușel bicicleta de ghidon și să o conduci alene către depărtare, mergând pe lângă ea. Nimeni nu va bănui nimic, nimeni n-o să încerce să te oprească. Cine dracu’ fură o bicicletă în ralanti?

A, și am mai vrut să mă pronunț despre legea asta nouă cu fumatul în spații publice, dar n-o fac. Țeapă.

Şnur

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!