Deekline @ Boiler Club

Home $ Party $ Deekline @ Boiler Club

by | Apr 1, 2015 | Party

Deekline
Încălzirea: EYE SCREAM
După: Alex Chronic

Preț: 15 lei / 25 lei după 00:00

Deekline este acea figură rară în muzica dance, un producător care își menține cu succes cache-ul subteran în timp ce face raiduri regulate în mainstream.

El este creierul din spatele www.bassboutique.co.uk, artistul care v-a adus “I don’t smoke”, hibridul garage-breaks care a explodat in “Top 10” Marea Britanie în anul 2000, hit care a revenit pe podium dupa 10 ani datorită unor reeditări de la producători de top ca Utah Saints, Tim Healey și CrissyCriss (precum și Deekline însuși).

De asemenea, lucrează fără întrerupere pentru a trece artişti de stradă cum ar fi Ivory (Londra) şi Shystie, prin cele şase case de discuri pe care le supraveghează în prezent: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records şi Giant Pussy Records.

Colaborând şi remixând cu “crema” muzicii electronice: DJ Assault, Tittsworth, Fast Eddie, Kid Sister şi Freq Nasty, Deekline este un producător cu degetul pe butonul potrivit abordând o varietate de stiluri muzicale. Este capabil să “rupă” cluburi cu imnul său ghetto house “Bring It Back”, alături de Healey, dar în acelaşi timp poate fi şi sublim sub formatul unor îngeri alături de Wizard şi albumul lor din 2009 “Back Up, Coming Through”.

În 2010, a lansat hitul său de booty breaks “The Mexican” în colaborare cu Healey sub labelurile Superstar şi Ministry of Sound, urmând să lanseze albumul de mixuri “Billion Dollar House Party” cu labelul din urmă.

Experienţa de a fi în public la unul din show-urile sale este ceva unic! Deekline este un artist care este cu un pas înaintea ultimelor sunete şi se simte cel mai bine în faţa platanelor atunci când i se dă ocazia de-a scratch-ui şi de a înnebuni mulţimile. Un show marca Deekline este un spectacol de energie pură: asigură-te că eşti prezent!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!