Cluburi, Party

Haarp Cord live @ Club Midi

Haarp Cord, titanii rap-ului romanesc, vin în premiera la Club Midi în formula completă: Cedry2k, Sișu Tudor, Stres, El Nino, Eufonic, Stripes, Dragoș Miron, DJ Grigo, DJ Wicked, DJ MO.

DJ SNOW & MC AGENT [Unusual Suspects] Funk Warmup & Drum&Bass Afterparty

Pret intrare: 20 Lei + free drinks

Proiectul Haarp Cord, este creatia numelor grele ale scenei romanesti de hip hop CEDRY2K, DRAGONU , PACHA MAN si SISU carora li se alatura tineri mc in plina afirmare : STRES, EUFONIC, STRIPES, EL NINO sau DRAGOS MIRON.
Muzica produsa de acestia este una complexa, tratand teme controversate , pe flowuri verbale de exceptie care rup orice conformism sau tabu asociat cu muzica rap.
La Cluj-Napoca HAARP CORD va asteapta cu o formula de 6 MC si 3 DJ care garanteaza un show de senzatie pentru iubitorii muzicii de calitate.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/lBg” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21
Sun 21

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Sun 21

Ivva / Nemes / Modular

20 April, 11:00 pm - 21 April, 8:00 am
Sun 21

Abstracții Metafizice

21 April, 10:00 am - 5:00 pm
Sun 21

Live Cooking Brunch

21 April, 10:00 am - 2:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.