S-a dat startul pentru al cincilea sezon studentObike

Home $ Știri Cluj $ S-a dat startul pentru al cincilea sezon studentObike

by | Apr 2, 2015 | Știri Cluj

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank lansează astăzi la Cluj cel de-al cincilea sezon studentObike, proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

Un număr de 30 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziția studenților din Cluj. Centrul este amplasat in Campusul Universitar Hașdeu, iar studenții pot inchiria biciclete, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia. Acest lucru se realizează de luni până vineri, pe baza legitimației valabile de student și a unui act de identitate.

Ca noutăți ale sezonului 2015, studentObike oferă tuturor studenților din Cluj posibilitatea de a închiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventează, dar și o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate. La toate acestea se adaugă și un personal profesionist, prietenos și pregătit să asigure experiențe plăcute iubitorilor de pedalat.

Cu un “look” foarte cool, dinamic, plin de energie, studentObike își propune să determine cât mai mulți studenți să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studențești.

Programul studentObike  promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studenților. Suntem prezenți în cele mai mari centre universitare din țară, pe axa principală de transport pentru studenți, pentru că ne dorim să construim un comportament responsabil față de mediu și un stil de viață sănătos pentru tineri. Avem convingerea că prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunităților și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an, a declarat Corina Vasile, Director, Direcția Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank.

În fiecare an, adăugam câte o piesă într-un puzzle. Imaginea din spatele acestui puzzle surprinde o dimineață obișnuită într-un cămin studențesc din Romania. Și în imagine se văd sute de tineri, care pleacă spre facultăți cu bicicleta. Oameni veseli, oameni tineri, oameni frumoși. Aceasta este imaginea care stă în spatele proiectului studentObike, este ceea ce ne inspiră pe noi, ne face să mergem mai departe, ne determină să îmbunatățim proiectul an de an. În 2015, venim în întâmpinarea nevoilor studenților cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranța bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acțiunile și proiectele studenților, oferim proiecte și motive în plus pentru adoptarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ, a declarat Raluca Fiser, președinte Asociatia Green Revolution.

StudentObike este un proiect național de bike-sharing gratuit pentru studenții din șapte centre universitare, aflate în București (trei centre), Cluj-Napoca, Iași, Ploiești și începând cu anul acesta, și în Timișoara.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!