Tinerii, așteptați să-și spună părerea despre activitatea culturală din oraș

Home $ Articole $ Recomandări $ Tinerii, așteptați să-și spună părerea despre activitatea culturală din oraș

by | Apr 2, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Clujul are atitudine:
Tinerii, așteptați să-și spună părerea despre activitatea culturală din oraș

Tinerii clujeni își pot exprima opinia față de oferta culturală a Clujului și se pot implica în îmbunătățirea acesteia prin intermediul proiectului „Clujul are atitudine – Tinerii la putere în 2015”, organizat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.
„Proiectul Clujul are atitudine, demarat de AFA în 2012, a fost foarte bine primit de comunitatea locală. În acest an, când Clujul este Capitala Europeană a Tineretului, dorim să convingem tinerii să se implice în viața culturală a orașului și să-și spună părerea, iar aceasta să fie ascultată. Credem că printr-un dialog real generat de societatea civilă oferta culturală a Clujului poate fi adaptată mai bine nevoilor tinerilor”, a declarat Mihaela Rus, președintele AFA Cluj.

Începând de astăzi, prin vot pe site-ul clujulareatitudine.ro, tinerii vor putea să evalueze activități și spații culturale, de la festivaluri la biblioteci și muzee. Dorințele și ideile acestora vor fi prezentate și printr-o serie de filme scurte, precum și prin mesaje și fotografii colectate de voluntarii AFA și postate pe pagina de facebook AFA Cluj. Campania de vot se încheie în 26 aprilie, iar apoi toate informațiile primite de la clujeni vor fi analizate. La începutul lunii mai, AFA va organiza o dezbatere publică cu principalii actori şi asociaţii dedicate comunităţii tinere a oraşului, pentru a căuta împreună soluții de dezvoltare comunitară.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!