Concert de Paşti @ Colegiul Academic

Home $ Articole $ Concert de Paşti @ Colegiul Academic

by | Apr 7, 2015 | Articole

Cu ocazia celebrării Sărbătorilor Pascale de către credincioşii ortodocşi în această săptămână, Filarmonica de StatTransilvania” vă invită să audiaţi Concertul pentru pian nr. 21 în Do major şi Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, joi, 9 aprilie 2015, începând cu ora 19, la Colegiul Academic.

La pupitrul dirijoral avem onoarea de a-l avea pe maestrul Mika Eichenholz, un muzician suedez de talie internaţională, recunoscut atât pe marile scene europene, cât şi pe cele din America de Sud sau Africa de Sud. Alături de acesta, pe scena Filarmonicii se vor afla pianistul Răzvan Dragnea, cunoscut pentru repertoriul extrem de vast abordat, soprana Daniela Păcurar, mezzosoprana Andrada Roşu, tenorul Tony Bardon şi baritonul Cristian Hodrea. Corul Filarmonicii va fi pregătit de către maestrul Cornel Groza.

Repetiţia generală de joi, 9 aprilie, de la ora 10, de pe scena Colegiului Academic va lua forma unui concert educativ, special programat pentru publicul participant la „Săptămâna: Să ştii mai multe, să fii mai bun” din cadrul programului educaţional Şcoala Altfel. Intrarea la repetiţie este gratuită, în baza unei rezervări făcute în prealabil. Se anunţă un concert educativ cu sala plină, locurile rezervate până în prezent numără mai bine de 800 de elevi şi cadre didactice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!