Utah Jazz @ Boiler Club

Home $ Party $ Utah Jazz @ Boiler Club

by | Apr 7, 2015 | Party

Utah Jazz
Încălzirea: Slim Rocka
După: Madliquid

Luke Wilson este un DJ și un producător supranumit de ”iDJ magazine” drept ”D&B’s very own soul prince”.

După doi ani de turnee în care și-a promovat LP-ul de debut ‘It’s a jazz thing’, Luke revine în lumina reflectoarelor promovând capodopera ‘VINTAGE’. Alături de o sumedenie de vedete, printre care și vocalistul Chelonis R jONES  de la Royksopp, legenda drum&bass Jonny L (XL Recordings), MC DRS (Soul:R), faimoșii Ragga Twins, DJ-ul a reușit să aducă pe ringurile de dans din întrega lume o infuzie de future-funking soul.

Când vine vorba de pedigree, Utah Jazz este de o rasă rară: un ucenic al maeștrilor Alex Reece, LTJ BUKEM,  Bryan Gee, a cărui dragoste pentru meseria de DJ l-a scos la iveală drept un pionier atât la pupitru, cât și în studio. Reprezentându-i pe unii dintre cei mai renumiți din domeniu – V Recordings, Good Looking, Hospital – Luke Wilson s-a ridicat cu ușurință la apelativul de “drum and bass royalty in the making” (Knowledge magazine).

După lansarea albumului său în 2008, clasat pe locul 2 în topul drum&bass de la Mixmag (după Chase&Status și urmat de PENDULUM), DJ-ul a reușit să-și surprindă atât fanii, cât și DJi și iubitorii de muzică din întreaga lume.

Au urmat remixuri notabile pentru Wiley Tricky & Lethal Bizzle, alături de o serie de turnee exotice începând cu Hong Kong, Bangkok, Kuala Lumpur, Praga, Milano, New York și încheind cu Atena, Australia și Noua Zeelandă.

Versatilitatea electrică a stilului său soulfool a făcut din Luke Wilson unul din cei mai doriți DJi de pe scena internațională. Mixând orice de la clasicele lui LTJ Bukem din ’93, până la ultimele sunete de la Sub Focus, Utah Jazz este un talent ca nimeni altul.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!