Locurile la maraton, epuizate cu două săptămâni înainte de competiţie

Home $ Știri Cluj $ Locurile la maraton, epuizate cu două săptămâni înainte de competiţie

by | Apr 10, 2015 | Știri Cluj

Toate cele 1300 de locuri de la probele tehnice ale Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca (MIACN) s-au ocupat, iar sâmbătă, 18 aprilie, între orele 11:00 și 19:00, înscrierile vor fi deschise în zona expo de la Cluj Arena doar pentru Crosul BT și Cursa Copiilor Cora, curse cu acces gratuit. Organizatorii vor să aducă la linia de start 500 de copii, de aceea, vor acorda Cupa Young Runners şcolii care va avea cei mai mulţi alergători la maraton.

Runners Club pregătește pe 19 aprilie un spectacol sportiv în centrul orașului Cluj-Napoca. Peste 3500 de alergători de pe tot globul vor anima străzile orașului pe circuitul de alergare care începe pe Cluj Arena, continuă de-a lungul Parcului Central până în centrul orașului, face o buclă pe Bulevardul Eroilor, revine în zona Someșului și a cartierului Grigorescu și se încheie tot pe stadion. Programul zilei cuprinde momente de divertisment, demonstrații sportive, un concert, mix-uri muzicale pe traseu și momente inspiraționale, poveştile ambasadorilor campaniei „Be great! Inspire others to follow you”.

Programul de divertisment de la MIACN 2015 include un atelier de fotografie coordonat de Tomi Tothpal, care își propune să inițieze fotografii amatori în tainele fotografiei sportive, un atelier de percuție la punctul de sonorizare de pe strada Napoca, demonstrații de motociclism viteză prezentate de Team 33 și un atelier coordonat de membrii Cluj Crusaders care vor demonstra tehnici specifice fotbalului american: Quarterback Challenge (aruncarea mingii); Burn the track! (aleargare cu mingea); American Football Challenge (circuitul activităților) și Get your Armor! (echipare în echipament de protecție și experimentarea fotbalului american).

Mix-urile muzicale se vor auzi la fiecare din cele opt puncte de sonorizare de pe traseu, iar pe scena amenajată în fața Teatrului Maghiar vor concerta școlile de muzică Rock Academy și The Beat, Patricia Mărginean, Andrei Galis, Ioana Moldovan, Simina Popandron, Lorena Cozneac, Timo B, Florin Hegheduş, Alexandru Baican, Alin Nicuta, Anda Dumitriu, Andrada Laszlo, Andrei Galis, Budai Evelin, Canila Andreea Ecaterina, Curtusan Dan Ciprian, Denisa Lote, Ioana Dan, Lorena Cozneac, Mădălina Radu, Mihai Ursu, Patricia Fage, Roxana Raiţă, Rusnac Mihaela, Rusu Cezar Diana, Tudor Barbos, Simina Popandran, Nicoleta Prisăcaru, Ioana Moldovan.

De la linia de start nu vor lipsi o parte dintre ambasadorii sportului, care au împărtăşit publicului poveştile lor legate de sport în cadrul campaniei „Be great! Inspire others to follow you”, lansată de AROBS Transilvania Software la ediţia aniversară a maratonului. Campania are menirea de a apropia adulţii şi copiii de sport prin promovarea unor poveşti reale din viaţa celor 15 ambasadori, iar, la MIACN 2015, participanţii şi susţinătorii le vor putea viziona pe toate, de unde vor afla cum îţi poate influenţa sportul viaţa, cariera, relaţiile interumane.

După ambasadori, sunt aşteptaţi şi clujenii să îşi spună poveştile lor despre sport. Trei dintre cele mai captivante poveşti vor fi premiate cu: o cameră video de acţiune CONTOUR ROAM3 (locul 1), o cameră video de acţiune MIO MIVUE M350 (locul 2) şi un smartwatch unisex MAGELLAN ECHO (locul 3).

Poveştile ambasadorilor campaniei pot fi urmărite aici: www.be-great.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!