Fun Factory concertează la Cluj!

Home $ Articole $ Recomandări $ Fun Factory concertează la Cluj!

by | Apr 15, 2015 | Recomandări

Club Noa a dus conceptul de retro party la următorul nivel, aducând artişti care au marcat topurilor anilor ’80 – ’90. După concertele de succes cu Dr. Alban şi C-Block, au fost anunţaţi cei de la Fun Factory pentru o nouă ediţie Retro-Spection în 20 aprilie.

Fun Factory este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe din Europa anilor ’90, stilul lor îmbinând cu succes fragmente explozive de pop, dance, rap, techno şi reggae. Trupa a luat naştere în 1992, iar în 1993, influenţată de curente precum R&B, aceasta produce şi lansează primele hituri internaţionale, cu vânzări de peste 7 milioane de albume.

Cu melodiile care au staţionat vreme de 10 ani pe primele locuri ale topurilor internaţionale precum “Groove Me”, “Take Your Chance”, “Close To You”, “Pain”, dar în special “I Wanna Be With You” sau “Celebration”, Toni Cottura alături de Steve, Balja şi Anthony vor susţine un show de zile mari la Club NOA!

Toni, Steve şi Balja (adevarata solista de pe primele doua albume), membrii fondatori Fun Factory, s-au reunit oficial anul trecut, iar de atunci au plecat în turneu. În prezent, trupa lucrează şi la un nou album iar anul trecut au lansat un nou single.

Biletele pot fi cumpărate în avans de la Club Noa sau de la standul de bilete din cadrul Iulius Mall. Preţul unui bilet în avans este de 30 lei, urmând ca în seara evenimentul acesta să fie de 50 lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!