Traficul rutier va fi închis duminică între orele 07:00 – 16:00

by | Apr 16, 2015 | Știri Cluj

Sambata 18 aprilie si duminica 19 aprilie Runners Club ii intampina pe alergatorii de la Maratonul International AROBS Cluj-Napoca (MIACN) cu un program bogat in activitati. Premii, concursuri, demonstratii de arta fotografica, demonstratii sportive, mixuri muzicale si un concert in fata Teatrului Maghiar de Stat vor colora atmosfera celui mai mare eveniment de alergare din Transilvania.

La a 5-a editie Maratonul International AROBS Cluj-Napoca se vor premia alergatorii cu premii in valoare de peste 10.000 de euro. De asemenea, toti participantii la Crosul BT vor fi inscrisi automat si la tombola crosului unde vor putea castiga o excursie la Predeal oferita de Paralela 45, 5 abonamente la Untold Festival, 3 abonamente la Electric Castle si 10 vouchere la Club Moving.

Traficul rutier va fi inschis in zona in care se va desfasura alergarea, Cluj Arena – Splaiul Independentei – strada Eroilor – Pod Garibadi iar soferii sunt rugati sa evite aceasta zona intre orele 07:00 si 16:00. Clujenii sunt invitati sa ii sustina pe alergatori de-a lungul traseului si sa se bucure de activitatile pe care le propun organizatorii.

Traseul competitiei: Maraton, Semimaraton, Maraton Stafeta

START: Cluj Arena – Splaiul Independentei – strada G.Cosbuc – strada Cardinal I.Hosu – strada E Isac – strada Gh. Sincai – strada Napoca – bulevardul Eroilor – intoarcere – bulevardul Eroilor – strada Napoca – strada Gh Sincai- strada E. Isac – strada Cardinal I Hosu- strada G. Cosbuc – Splaiul Independentei – strada Baritiu- intoarcere – strada G. Baritiu- Splaiul Independentei – Pod Napoca – strada 1 Decembrie 1918 – intoarcere – strada 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei – Cluj Arena – SOSIRE.

Traseul masoara 10,55 km si va fi parcurs o data de fiecare membru al stafetei, de 2 ori de catre semimaratonisti si de 4 ori de alergatorii de la maraton. Pe traseu vor fi plasate 3 puncte de hidratare: strada Eroilor (la aprox. km 3), Splaiul Independentei (la aprox. km 5,5) si pe str 1 Decembrie 1918 (la aprox. km 8), iar la final va oferim la punctul de revitalizare (apa, Isostar, iaurt, fructe) si masaj, cu ajutorul celor 10 kinetoterapeuti care vor avea grija de picioarele voastre.

Toalete ecologice vor exista in zona punctului 3 de hidratare (la km 8,5). De asemenea sunt disponibile cele 2 toalete publice aflate la capetele Parcului Central (la 5 metri de zona de alergare).

Traseu Crosul BT
START: Cluj Arena – Splaiul Independentei – strada G.Cosbuc – strada Cardinal I. Hossu – strada G. Baritiu – intoarcere – str. G. Baritiu – Splaiul Independentei – Pod Napoca – str. 1 Decembrie 1918 – intoarcere – str. 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei – Cluj Arena – SOSIRE. (Traseul masoara 6 km.)

Traseu Cursa Copiilor Cora
START: Cluj Arena – iesire pe poarta principala a competitiei, direct de pe stadion, se continua alergarea in zona pietonala, se inconjoara Sala Polivalenta si se intra pe stadion pe aceeasi poarta prin care s-a iesit – SOSIRE. Traseul masoara aproximativ 1,5 km, startul si sosirea sunt in accelasi loc.

Program

Sambata 18 aprilie 2015

11:00 – 19:00 Ridicare kituri de concurs de la Cluj Arena si inscrieri la Crosul BT si Cursa Copiilor Cora. Kiturile de participare NU se vor elibera decat persoanei care participa, pe baza buletinului/pasaportului. La Crosul BT sunt disponibile 1600 de kit-uri de concurs iar la Cursa Copiilor Cora 500 de kit-uri de concurs care se vor ocupa in ordinea sosirii la fata locului. Locurile nu vor fi rezervate pentru cei care s-au inscris online. Fiind un concurs cu participare gratuita, kit-urile se vor distribui primilor concurenti care se prezinta la standul de inscrieri de la Cluj Arena.

11:00 – 19:00 Sport cu Hervis
11:00 – 18:00 Demonstratii de fotbal american cu Cluj Crusaders
12:00 -18:00 Pasta Party in restaurantul de la Cluj Arena, etaj 2 pentru participantii de la maraton, semimaraton si maraton stafeta in baza voucherului din kit-ul de participare
12:30 – 15:30 Atelier de fotografie sportiva

Duminica 19 aprilie 2015

07:00 – 08:00 Ridicare kituri de concurs de la Cluj Arena si inscrieri la Crosul BT si Cursa Copiilor Cora.
09:00 – 14:00 Concert in fata Teatrului Maghiar de Stat si la cele 8 puncte de sonorizare de pe traseu

Desfasurare concurs

Ora 09:15 START Maraton AROBS, Semimaraton Hervis si Maraton Stafeta Autoworld.
Ora 13:00 Festivitate de premiere
Ora 13:15 START Cursa Copiilor Cora (accesul in zona de start se face de la tribuna 2 – intrarea dinspre parcul pentru copii)
Ora 13:45 START Crosul BT (accesul in zona de start se face de la tribuna 2 – intrarea dinspre parcul pentru copii)
Ora 14:30 Festivitate de premiere Crosul BT
Festivitate de premiere categorii de varsta maraton si semimaraton

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This