Ziua netWORKing-ului la iarbă verde

by | Apr 19, 2015 | Recomandări

În 30 aprilie are loc pe Cetățuie, în apropierea Turnului Parașutiștilor, un altfel de târg de locuri de muncă: la iarbă verde. Clujenii sunt invitați să petreacă o după-amiază într-un cadru prietenos.

Evenimentul este inclus în calendarul oficial al Capitalei Europene a Tineretului și introduce în circuitul urban clujean o locație neexploatată, ce va găzdui pe viitor alte manifestări și activități.

Între orele 13 și 20, zona este reactivată de către organizatori, cei care dețin platforma online de recrutare infomunca.ro și Avalon Events, cu un târg de locuri de muncă, o zonă de food& lounge și un concert în aer liber. Candidați și recrutori pot participa la Ziua networking-ului la iarbă verde, unde vor fi prezentări de companii cu posibilitate de networking. Zona de food se adresează însă tuturor celor care vor să descopere un loc în mijlocul naturii la înălțime. Diverse specialități la grill, la barbeque și la ceaun se vor găti în aer liber.

În cadrul acestui târg vor participa reprezentanți ai Băncii Transilvania, Clujana, Jolidon, Oncos, Madd Electronics Group, Filadelfia, Arabesque, Cemacon, Fibrex, Resido și Kim Johansen. Aceștia vor ține prezentări de companie, vor vorbi despre locurile de muncă disponibile și vor fi dispuși să interacționeze cu viitorii candidați.

Participarea este gratuită.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This