Florin Niculescu @ Jazz in the Park 2015

by | Apr 20, 2015 | Articole

Unul dintre cei mai buni violoniști de jazz manouche (gypsy jazz) din lume, Florin Niculescu, este invitatul special al Jazz in the Park 2015, în cadrul căruia va susține primul său concert la Cluj-Napoca. Considerat succesorul lui Stephane Grappelli, Florin Niculescu este recunoscut pentru tehnica impresionantă, virtuozitate și sensibilitatea muzicală.

Concertul „Florin Niculescu și invitații săi prezintă: Tribut lui Stephane Grappeli” va avea loc în data de 2 iulie, de la ora 20:00, la Opera Maghiară din Cluj. Accesul se realizează pe bază de bilet (preț unic: 50 de lei), iar biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Operei Maghiare, Agenția Teatrului Național și Casa de Bilete din Iulius Mall și online de pe biletmaster.ro și jazzinthepark.ro.

La fel ca anul trecut, le oferim iubitorilor de muzică bună concerte gratuite și câteva evenimente speciale cu acces pe bază de bilet. Jazz in the Park este un festival pentru comunitate, un festival care promovează muzica bună și de aceea cele mai multe concerte vor fi cu acces gratuit și se vor desfășura în aer liber, în spații ca Parcul Central, pe care le dinamizăm cu ajutorul muzicii și al activităților noastre. În același timp, ne dorim să creștem calitatea festivalului și prin aducerea la Cluj a unor artiști importanți la nivel internațional, pentru care publicul nostru e dispus să facă și un mic efort. Așa că, după modelul principalelor festivaluri de profil din lume, ne propunem să oferim și la Cluj un mix bun de evenimente gratuite și concerte cu acces pe bază de bilet. Pentru 2015 suntem foarte bucuroși să-l avem la Jazz in the Park pe Florin Niculescu, unul dintre cei mai importanți jazzman-i români, care va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca. Mai pregătim și alte surprize pentru pasionații de muzică bună”,  a declarat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie în mai multe zone din oraș, centrul fiind, ca și la edițiile anterioare, Parcul Central. Printre artiștii anunțați până acum se numără Hilde Louise Asbjørnsen, Tango with Lions, Tiptil și Sebastian Spanache Trio.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This