Corporate Games pune Clujul în mișcare!

by | Apr 21, 2015 | Știri Cluj

Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv pentru corporații din lume, ajunge în 2015 și la Cluj-Napoca!

De la prima ediție din 2012, peste 10.000 de corporatiști au redescoperit sportul și mișcarea în aer liber ca fiind o modalitate perfectă de a socializa și de a se simți bine, în spiritul Sport for Life!

Din mai, Clujul se alătură Bucureștiului și Brașovului în circuitul sportului pentru toți, intrând în rândul marilor orașe ale lumii care găzduiesc competițiile Corporate Games.

Competiția sportivă va fi organizată în perioada 22 – 24 mai, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai și Iulius Mall, în mai multe locuri din oras, cum ar fi Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, Sala Polivalentă sau lacul Iulius Mall.

Participanții pot alege între 12 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal în 6, înot, șah, volei, tenis de câmp și tenis de masă.

Câstigătorii competiției din Cluj vor fi înscriși automat în finala de la Bucuresti, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc între 11 și 14 Iunie 2015. Mai departe, echipele învingătoare în finala națională vor reprezenta România în cadrul World Corporate Games, eveniment programat în luna noiembrie, în New Mexico, Mexic.

Până la competițiile oficiale, organizatorii pregătesc un preview a ceea ce înseamnă Corporate Games, printr-un campionat de Catchball. Acesta se va desfășura în sala de sport a Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” (str. Str. Alexandru Vaida-Voiedvod nr. 55, Cluj-Napoca), sâmbătă, 25 aprilie.

Catchball” este o noutate în domeniul sportului: asemănător voleiului, a cucerit imediat prin simplitate și accesibilitate. Practic, se înlocuiește lovirea mingii cu prinderea ei. Este un sport care ”provoacă dependență”.

Astfel, cu ocazia lansării noului concept sportiv, ”Catchball”, Corporate Games oferă firmelor clujene atât oportunitatea de a testa jocul și de a-și consolida comunicarea internă, cât și posibilitatea de a-și crea conexiuni și potențiale parteneriate cu celelalte companii participante.

Corporatiștii sunt așteptați, așadar, să experimenteze o parte din energia și spiritul Sport for Life, cu ocazia acestui campionat.

Înscrierile se fac prin e-mail (cu datele firmei), la adresa: [email protected], până în data de 23 aprilie.

Participare: gratuită.
Numărul participanților/ echipă: 8 + 2 rezerve.
Bonus: Membrii echipelor participante se pot antrena GRATUIT în fiecare joi, de la 18:00, la sala de sport a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Programările se fac la adresa de e-mail: [email protected].

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This