TEDxEroilor – Dare to Fail

Home $ Articole $ TEDxEroilor – Dare to Fail

by | Apr 23, 2015 | Articole

Echipa TEDxEroilor are plăcerea de a anunţa tema aleasă pentru cea de-a şasea ediţie a evenimentului TEDxEroilor: “Dare to Fail”.

Pornind de la acest îndemn, dorim să explorăm faţetele unui subiect cu posibile conotaţii negative pentru mulţi dintre noi – subiectul eşecului, să împărtăşim experienţe, iar mai apoi, împreună, să îndrăznim să ne schimbăm perspectiva – dintr-una negativă într-una pozitivă, concentrându-ne pe curajul de a accepta eşecul ca fiind o parte firească a drumului către succes.

Printre speakerii de anul acesta se numără Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania, Geta Dor Popescu – alpinistă profesionistă în vârstă de doar 11 ani, cu două recorduri mondiale în palmares, Cornel Hoza – fondatorul Beard Brothers, Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle, Cristian Gog – iluzionist, Tudor Marcu – finalist MasterChef România, Iulia Rugină – regizoare a peste 15 producţii, având o vastă experienţă profesională didactică, în regie şi scenaristică, Andreea Liana Buzea – fondator Let’s do it Romania!, Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume.

Un element aparte şi cu totul nou al acestei ediţii constă într-o secţiune specială, cu vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani.

Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat în prealabil de pe platforma iabilet.ro.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/VdN” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatia a fost castigata de catre Adela Ioana.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!