Peste 25.000 noi locuri de cazare la UNTOLD Festival!

by | Apr 29, 2015 | Știri Cluj

Organizatorii UNTOLD, cel mai așteptat festival al anului din România, prezintă publicului camping-ul oficial UNTOLD, ce va oferi posibilități de cazare pentru cele 4 zile de festival. Situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 mp, având posibilitatea de a găzdui peste 25.000 de persoane.

Campingul oficial al festivalului va fi amenajat la standardele întâlnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibil atât pentru amplasare corturi cât și pentru rulote, întregind astfel experiența unică a UNTOLD. Organizatorii promit facilități multiple pentru toți cei care vor alege să se cazeze în locația special amenajată:
• dușuri
• toalete
• serviciu de pază
• cutii de valori
• foodzone & bar
• apă curenta
• zonă de reciclare
• stații de încărcare electricitate
• stație prim ajutor

În plus, organizatorii vor asigura în camping și suport tehnic, pentru a veni în sprijinul participanților la festival care vor avea nevoie de ajutor în montarea corturilor – o echipă de voluntari va fi pregătită cu echipament tehnic necesar montajelor.

Accesul în zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 49 de lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă, valabil pentru toate cele 4 zile de festival. În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 iulie a.c., fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot să-și achiziționeze deja biletele de acces camping, din rețeua Eventim.ro

Un alt aspect important, de care organizatorii au ținut cont, este deplasarea din zona de camping în proximitatea main-stage-ului. În acest sens vor fi introduse linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile. Timpul de transfer dintre cele doua zone va fi de aproximativ 20 de minute.

UNTOLD Festival, se va desfăsura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, în întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe lângă aceștia, vor mai urca pe scenele festivalului de la Cluj peste 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Abonamentele pentru Untold Festival, ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:
-259 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Pre Sale
-449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This