Programul lunii mai la MiniReactor

by | May 1, 2015 | Articole

În primul weekend prelungit din luna mai, Mini Reactor își ia liber de ziua muncii, dar vă încurajază să petreceți câteva zile în natură și vă invită să vizitați o zonă plină de candoare a țării – Roșia Montană.

Turtița povestită de Madame Pove deschide în această lună șirul de spectacole pentru cei mici, care apoi vor putea învăța cum să mănânci sănătos alături de Babușka și Diedușka în Ridichea Uriașă. Mini Reactor sărbătoreşte Zilele Clujului în cadrul cărora vă veţi putea întâlni cu Pictorul Alb la sediul Mini Reactor şi cu Madame Pove în Parcul Central. La final de lună spectacolul Fabuloasa aventură a lui Pim prezintă cât este de prețioasă lumea poveștilor.

Mini Reactor este platforma din cadrul Reactor de creație și experiment, destinată copiilor. Este un spațiu alternativ, nou, plin de viață și voie bună, care promovează și susține arta independentă. Aici găsiți în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot felul de evenimente destinate celor mici: spectacole de teatru de păpuși, spectacole de magie, storytelling, proiecție de animații, ateliere artistice, educaționale și creative și multe alte surprize!

Spectacolele lunii mai la Mini Reactor

09 mai, ora 11:00
TURTIȚA povestită de MADAME POVÉ
după povestea rusească Turtiţa rumenită
Recomanat copiilor 2+
Zglobie și carismatică, Madame Pove, îi invită pe cei mici într-o călătorie magică și plină de învățături împreună cu năzdrăvana ei prietenă Turtița Rumenită.Haideți să învățăm împreună să ne purtăm frumos cu animalele și să descoperim cum micile obrăznicii nu sunt binevenite în lumea prieteniei.

Cu: Oana Mardare
Regia: Delia Gavliţchi

16 mai, ora 11:00
RIDICHEA URIAȘĂ
Recomanat copiilor 3+
Ridichea Uriașă este o poveste populară rusească cu o intrigă simplă: moșul plantează o ridiche care crește până devine uriașă. Doar alături de cei dragi reușește să o scoată din pământ și să se bucure de rodul muncii în echipă.
Vă invităm să urmăriți o adaptare a poveștii, cu păpuși mari, pline de viată și voioșie. Bătrâneii noștrii, Babuska și Deduska, vă așteaptă cu mic cu mare pentru a vă transmite dragostea lor pentru natură și pentru cei dragi.

Regia: Delia Gavlitchi
Distribuţia: Florina Florian, Ramona Atanasoaie, Raluca Mara

22 mai, ora 11:00
ZILELE CLUJULUI
Locație : Mini Reactor
ROGVAIV
Recomandat copiilor 1+
ROGVAIV este un proiect teatral educativ recomandat celor mai mici dintre spectatori, începând de la 1 anișor. Cu muzica live, sunete delicate și imagini sugestive. Spectacolul își propune să le prezinte celor mici, culorile.
Un pictor alb locuiește într-o lume albă, alături de prietena sa – o balerină albă dintr-o cutie muzicală. El visează și dorește să picteze un curcubeu. Dar, cum arată oare un curcubeu alb?
Pornind de la alb-negru scena va fi invadată de R.O.G.V.A.I.V.

După un scenariu colectiv
Regia: Delia Gavlițchi
Distribuția: Cătălin Filip, Florina Florian, Oana Mardare

25 mai, ora 18:00
ZILELE CLUJULUI
Locație : Parcul Central, Platforma Casino
TURTIȚA POVESTITĂ DE MADAME POVE
Recomandat copiilor 2+
Zglobie și carismatică, Madame Pove, îi invită pe cei mici într-o călătorie magică și plină de învățături împreună cu năzdrăvana ei prietenă Turtița Rumenită.Haideți să învățăm împreună să ne purtăm frumos cu animăluțele și să descoperim cum micile obrăznicii nu sunt bine venite în lumea prieteniei.

Cu Oana Mardare
Regia: Delia Gavliţchi

30 mai, ora 11:00
FABULOASA AVENTURĂ A LUI PIM
Recomandat copiilor 3+
Ca niciodată, a fost odată, într-un tărâm îndepărtat, o Bibliotecă a lumii poveștilor. Și tocmai când scriu aceste rânduri, își dau întâlnire pe ascuns cei mai temuți inamici din povești, pentru a pune împreună ceva la cale. Din câte se zvonește vor să alcătuiască o Gașcă Nebună și să schimbe firul poveștilor ca de fiecare dată să învingă Răul. Paznicul poveștilor caută de zor pe cineva care să îi înfrunte. Toți eroii sunt prea ocupați cu propriile povești. Un singur cățel obișnuit, simpatic și dornic de aventuri e destul de curajos încât să li se opună. Însă e prea tânăr și neîndemânatic pentru a putea da piept în piept cu Gașca Nebună, care i-au și pregătit o serie de încercări…
Cu mic, cu mare, haideți să-l susținem pe cățelul nostru în “Fabuloasa aventură a lui Pim”.

Regia: Florin Suciu-Buh și Silviu Ruști
Distributia: Florin Suciu-Buh și Silviu Ruști

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This