Zi*le de Turism

Home $ Articole $ Recomandări $ Zi*le de Turism

by | May 1, 2015 | Recomandări

Zi*le de Turism este un proiect care doreşte promovarea turismului montan şi de aventură, va avea loc în perioada 10-17 mai în Cluj-Napoca. Evenimentul inițiat de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST), va crea un context profesionist de informare a publicului pasionat de acest tip de turism.

Acțiunile care fac parte din acest proiect sunt:

Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme „Mocăniţa”, care se desfăşoară în acest an pe parcursul a trei zile consecutive 15-17 mai 2015 în Piața Muzeului.Atracţia târgului o va reprezenta, ca în fiecare an, panoul de căţărări, ce va fi amplasat în imediata apropiere a centrului medieval al Clujului – Parcul “I.L.Caragiale” . Orar 10:00-18:00.

Zi*le de Mişcare, ce reprezintă o campanie de promovare a sporturilor urbane active care pot deveni o cutumă în rândul tinerilor care doresc să-și mențină tonusul și sănătatea prin mișcare urbană. Activitățiile din cadrul acestei campanii se vor desfășura pe parcursul a trei zile, marcând vizibil Săptămâna Turistului Clujean:
12 mai 2015: tură organizată cu bicicletele în Cluj Napoca;
13 mai 2015: alergare in Parcul Mare
14 mai 2015: traseu de role in Parcul Iulius
Toate activitățiile vor demara începând cu orele 18:00 și se vor desfășura pe parcursul unei ore.

Zi*le de Aventură, ce reprezintă o campanie de promovare și susținere în rândul tinerilor a sporturilor care pot fi practicate în mediul natural. Activitățiile desfășurate în cadrul acestei campanii se vor derula pe parcursul a trei zile consecutive din Săptămâna Turistului Clujean și presupun:
15 mai 2015: echitație
16 mai 2015: rafting
17 mai 2015: parapantism

Conferinţa “Care este Everestul tău?, ce va conține o serie de proiecții/discuţii avându-i ca invitaţi pe Vasile Cipcigan, Tiberiu Pintilie şi Mihnea Prundeanu Conferința va avea loc în data de 11.05.2015 începând cu ora 18:00 la localul La Cizmărie.

Treasure Hunt (Vanătoarea de comori) este o cursă pe echipe, care vor urma un traseu prestabilit. Evenimentul va avea loc pe 10 mai, începând cu ora 10:00, iar startul se va lua din fața Casei de Cultură a Studenților. Echipele pot fi formate din maxim 4 persoane, iar înscrierea în competiție se face de pe blog-ul Organizației Studenților pentru Turismul Românesc. Taxa de participare: 20 RON/echipă

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!