Târg de cariere global / IT

Home $ Știri Cluj $ Târg de cariere global / IT

by | May 4, 2015 | Știri Cluj

Evenimentele, care vor avea loc în Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în 12-13 mai (cel general) și 14-15 mai (cel destinat IT-ului), oferă în total circa 1100 de oportunități de carieră.

La cele două evenimente din Cluj sunt așteptați să participe circa 7.500 de candidați de toate vârstele și specializările, târgurile fiind deschise și celor cu experiență de muncă și celor aflați la început de drum. Târgurile vor avea loc în 12-13, respectiv 14-15 mai, accesul fiind gratuit, iar programul de vizitare zilnic fiind de la 10 la 16.

„E o primăvară bună pentru clujeni din punct de vedere al oportunităților profesionale. Sunt 35 de angajatori înregistrați la Târgul de Cariere Global și alți 30 la cel de IT, așa că oferta de joburi și internship-uri e foarte variată. Pe lângă șansa de a discuta direct cu angajatorii, Târgul de Cariere oferă clujenilor și posibilitatea de a accesa gratuit servicii profesionale de feedback pe CV și de consiliere în carieră. De asemenea, găzduim la Târgul de Cariere o serie de workshop-uri specializate, o competiție de programare contra-cronometru „Speed Coding Challenge” și o conferință pentru tinerii IT-iști. Promovăm și o multitudine de oportunități în domeniul educației și al voluntariatului, în instituții private și de stat din România și din străinătate”, aflăm de la Louisa Olar, managerul seriei de evenimente marca Târgul de Cariere.

Pe www.targuldecariere.ro se găsește lista actualizată a companiilor confirmate. Participanților consacrați de la TdC Cluj, între care companiile Steelcase, Accenture, Accesa, Bombardier, Bosch, E.ON România, EXL Service, Garmin, Genpact, Endava, Fujikura, Idea Studios, ISDC, Office Depot, Siemens, Sykes, Terapia sau  Thomsons li se alătură mai multe companii aflate în premieră la Târgul de Cariere, precum Intacct Development sau Ve Interactive, dar și companii din afara Clujului: Unicredit Business Integrated Services din București, Continental Automotive Systems din Sibiu, Univeral Alloy Corporation din Baia Mare, Nexia Consulting din Oradea, Flextronics din Timișoara, Leoni din Bistrița, Kastamonu din Reghin sau eVision Industry Software din Haga, Olanda.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!