Gentlemen in Business @ The Office

Home $ Articole $ Gentlemen in Business @ The Office

by | May 6, 2015 | Articole

Business Ladies Club aduce în atenţia dumneavoastră încă un eveniment centrat pe dezvoltarea personală şi profesională, însă de această dată dedicat exclusiv bărbaţilor.

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat deja o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi care implicit ştiu ce înseamnă valoarea banilor. În cadrul acestui proiect, aflat la prima ediție, ne propunem să surprindem tehnicile prin care un bărbat poate deveni un businessman adaptat lumii contemporane. “Gentlemen in Business ”, o conferință dedicată bărbaților, organizată Business Ladies Club, un eveniment unic în spațiul clujean, în cadrul căreia vor fi abordate următoarele teme: Good Manners / Body language / Business introduction / Capital Markets.

Primul subiect este menit să ofere sfaturi esențiale pentru transformarea unui bărbat într-un adevărat gentleman, întrucât în societatea contemporană bunele maniere sunt neglijate și considerate de modă veche. Ce-a dea doua temă, body language, pune accentul pe faptul că de cele mai multe ori ne concentrăm pe cuvinte și mai puțin pe gestică, mimică și postură.

Se spune că o imagine “valorează cât o mie de cuvinte” de aceea este foarte important să ne concentrăm și asupra comunicării. Conform studiilor limbajului non-verbal reprezintă 55% , limbajul paraverbal 38% și limbajul verbal doar 7%.
Ultimele două subiecte au în centru mediul de afaceri, respectiv crearea unui business de succes și mijloacele de alocare a profitului aferent printr-o investiție inteligentă. Afacerile bune sunt cele care răspund unei cereri imediate. Piața de capital reprezintă un paradis al câștigurilor fabuloase însă necesită o atenție deosebită deoarece implică și anumite riscuri.

Investiţia ta? 55 RON

Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

Achiziționând biletul până în 20 mai beneficiezi de oferta “Early Bird” cu o reducere de 40%, iar investiţia ta va fi de numai 33 RON!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!