Petrică și lupul @ Colegiul Academic

Home $ Articole $ Petrică și lupul @ Colegiul Academic

by | May 8, 2015 | Articole

Filarmonica de StatTransilvania” are plăcerea să-i invite pe cei mici și nu numai, la ultimul Concert Educativ din stagiunea 2014-2015, care va avea loc marți, 13 mai, începând cu ora 17, la Colegiul Academic, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea.

De data aceasta, ne îndreptăm atenția spre povestea simfonică „Petrică și lupul”, de Serghei Prokofiev, narată de Flaviu Mogoșan.

Concertele educative fac parte din obiectivele Filarmonicii încă de la înfiinţarea instituţiei. Ele au luat forme diferite, de la un directorat la altul, scopul lor însă a fost mereu acelaşi: de a ne “creşte” şi de a ne forma publicul de mâine, de a ne asigura că vom avea săli pline la concerte şi pe viitor.

PREŢUL BILETELOR

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

Pentru Concertele educative: 5 lei/ concert – preţ UNIC!

Atenţie: În ziua concertului, Agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!