Sport

Polisport @ Iulius Mall

În perioada 18-22 mai 2015, vor avea loc o serie de evenimente marca Polisport în Iulius Mall. Pasionații de Dota2, Fifa, Counter Strike sau Skandenberg vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile în cadrul unor evenimente create special pentru fiecare categorie.

Sunteți pasionați de Dota2 și credeți că aveți cea mai unită și puternică echipă? Vă așteptăm în data de 18 mai în Iulius Mall, să vă măsurați puterile cu alte echipe din Cluj și nu numai, la o noua ediție a campionatului de Dota2, din cadrul Polisport. Primele 3 locuri vor fi premiate!

Ora de începere – 12.

Formular de înscriere – http://goo.gl/forms/qbqP5lQwo0

Ești pasionat de jocurile pe calculator? Îți place fotbalul? Dacă răspunsul la întrebarile noastre este da, atunci vino alături de noi la campionatul de FIFA pentru a-ți demonstra pasiunea.

Ora de începere – 14.
Formular de înscriere: http://goo.gl/forms/qtDKxQWlMf

Îț place CS-ul? Vrei să le arăți tuturor că echipa ta e cea mai bună? Alege-ți încă 4 prieteni și formează echipa care va face ravagii pe 22 mai.

Ora de începere – 14.

– se joacă 5v5
– se va juca pe servere create de freegamehosting.eu folosind cfg-ul ESL 5v5
– se va juca sistem piramidă

Formular de înscriere echipă:http://goo.gl/forms/E35iSD9pcL
Formular de înscriere individual: http://goo.gl/forms/5XwAjoxkiF
Informații despre taxa de înscriere și premii o sa apară în scurt timp.

Toți jucătorii vor juca de pe contul de steam personal.

Ai mai făcut Skandenberg? Crezi că ești puternic? Dacă da, atunci te invităm la concursul de Skandenberg din data de 22 mai. Ora de începere – 16:30.

Formular de inscriere: http://goo.gl/forms/82IUoXOOKR

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.