Concert simfonic, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea

Home $ Articole $ Concert simfonic, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea

by | May 12, 2015 | Articole

Filarmonica de Stat „Transilvania” are plăcerea să vă invite vineri la Concertul Simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea.

Pe scena Colegiului Academic va urca tânărul și talentatul violonist Artur Kaganovskiy, pentru a interpreta Concertul nr. pentru vioară, în sol minor, de Max Bruch. Din programul serii fac parte și Concertul pentru orchestră de coarde nr. 1, de Sigismund Toduță și Simfonia nr. 4 în fa minor, de Piotr Ilici Ceaikovski.

 Concertul este realizat în colaborare cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, Festivalul „Sigismund Toduţă” şi Notes&Ties.

Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, unde a studiat cu Petre Sbârcea, Gabriel Bebeşelea a urmat apoi cursurile de masterat al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, cu Horia Andreescu, în prezent fiind doctorand al aceleiaşi instituţii, sub conducerea lui Dan Dediu. De asemenea, dirijorul este masterand al Universität für Musik und darstellende Kunst din Viena, sub îndrumarea profesrului Mark Stringer.

Violonistul ruso-american, Artur Kaganovskiy este fără îndoială unul dintre cei mai buni artişti în prezent. În ultimii 24 de ani a atras atenţia audienţei din jurul lumii, cu stilul său unic şi distinctiv de intrepretare, fiind adeseori comparat cu violoniştii din Epoca de Aur. Sub îndrumarea  faimosului Isaac Stern, Kaganovskiy s-a impus repede ca fiind un artist de frunte, în lumea violonoştilor.

PREŢUL BILETELOR
Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

20 lei preţ întreg / concert
10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert

În ziua concertului, Agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!