Fred V & Grafix @ Boiler Club

Home $ Party $ Fred V & Grafix @ Boiler Club

by | May 12, 2015 | Party

Fred V & Grafix
Încălzirea: Detour
După: MadLiquid

Fred V & Grafix (Fred Vahrman și Josh Jackson) s-au alăturat label-ului Hospital Records în 2011 și, de atunci, fac valuri cu apariții regulate la BBC Radio 1Xtra și mini-mixuri la emisiunea faimoasei Annie Mac.

Cei doi lucrează împreună de mai bine de cinci ani, o colaborare ce a adus un aclamat prim EP în martie 2013. Influentați de o varietate de genuri înafara drum and bass-ului, cei doi îi numesc ca artiști de căpătâi pe Flying Lotus, Bonobo, Dilla și Jimi Hendrix, pe lângă artiștii ”co-Hospitalieri” High Contrast și Logistics.

Fred V și Grafix și-au dovedit talentele și ca remixeri, realiniind în stilul propriu piesele unor artiști ca Emily Sandé, Skepta, Subfocus, Camo & Krooked și Rudimental. De când au devenit parte din Hospital, cei doi au impresionat cu “Major Happy”, lansat pe compilația Sick Music 3, cât și “Purple Gates”, aflat pe Hospitality D&B 2013. Martie 2014 a marcat lansarea mult-așteptatului album de debut “Recognise”, care combină pasiunea lor pentru muzica live, bass greoi și pune în lumină colaborări inedite cu producători și vocaliști newschool. Printre fanii declarați deja se numără Annie Mac, Subfocus, Netsky, Mistajam și B. Traits.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!