Fotbal à la Cluj, ediţia II-a

Home $ Sport $ Fotbal à la Cluj, ediţia II-a

by | May 13, 2015 | Sport

Sport à la Cluj în parteneriat cu Viitorul Cluj Junior, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca va organiza în perioada 22-24 mai 2015 turneul de fotbal pentru copii şi juniori “Fotbal à la Cluj” ediţia II-a. Evenimentul este înscris şi în calendarul oficial Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Organizat ca parte integrantă a festivalului “Zilele Clujului” aflat la a V-a ediţie, prin acest turneu se doreşte promovarea fotbalului pe plan national şi internaţional dar şi a brandurilor şi turismului local din Cluj-Napoca.

Vineri 22.05.2015
până la ora 12 – sosirea echipelor -check-in
după ora 12 meciuri în grupe
participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului ( concerte, etc ).

Sâmbătă 23.05.2015
meciuri
defilarea echipelor pe traseul P-ţa Pacii – P-ta Unirii deschiderea oficială a turneului
participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului ( concert, etc ).
dineu oficial antrenori, organizatori, parteneri.

Duminică 24.05.2015
meciuri semifinale, meciuri de clasament, finale.
festivitatea de premiere şi închiderea turneului.

Programul este orientativ şi poate suferi modificări . Aceste modificari vor fi comunicate în timp util pe site-ul www.fotbalalacluj.ro

Premii:
Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome pentru echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3, premii individuale pentru cel mai bun jucător, golgeter şi cel mai bun portar la fiecare categorie de vârstă şi diplome pentru toate echipele participante. De asemenea se vor acorda premii materiale constand în echipamente, mingi, tricouri, alte premii surpriză, premii care vor fi comunicate în cel mai scurt timp pe site-ul oficial: www.fotbalalacluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!