Edge Academy revine cu noi cursuri: Edge Gourmet

Home $ Articole $ Recomandări $ Edge Academy revine cu noi cursuri: Edge Gourmet

by | May 18, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Edge Gourmet propune cursuri în care participanții învață să aprecieze gustul mâncărurilor preparate de ei înșiși. Cursurile se desfășoară sub îndrumarea unor profesioniști, care ajută participanții să își dezvolte creativitatea în arii care țin de artă culinară. În paralel, vor degusta băuturi alese atent, pe care le vor potrivi cu mâncarea.

Edge Gourmet înseamnă stil culinar, atenție la detalii, stimulare a simțurilor. Dacă și tu crezi că a combina arome și texturi în gastronomie ne o provocare, te așteptăm din 6 iunie la noua sesiune Edge Gourmet, organizată prin Edge Academy.

Cursurile aceastei sesiuni te vor învăța diferite tehnici culinare, aplicate la fiecare curs pe un aperitiv, un fel principal și un desert. La finalul fiecărei întâlniri vei degusta preparatele făcute chiar de tine, alături de un pahar de vin prezentat de somelierul Alin Borsos. Trainerii acestor cursuri sunt Chef Nicolae Crăciun și Somelier Alin Borsos. Nicolae Crăciun este chef instruit la HRC Culinary Academy Sofia, Bulgaria (institutul nr. 1 de gastronomie din Bulgaria). Înainte de a se stabili în Cluj, a lucrat în Doha și Statele Unite. În prezent îi puteți gusta delicatesele la Adi Steakhouse.

Alin Borsos este somelier din 2007 și membru al Organizației Somelierilor din România. Este, evident, pasionat de cultura vinului, de tot ce înseamnă ea și consideră că toate aceste informații merită transmise mai departe către un public interesat.  A susținut și participat la numeroase prezentări de vinuri și este foarte deschis în a-și împărtăși cunoștințele legate de vin, cum se servește și asocierea cu un preparat culinar în cadrul cursului de Wine Tasting.

Vă puteți înscrie la cursurile de Cooking și Wine Tasting pe www.edgeacademy.ro până în data de 3 iunie. Tot aici găsiți toate informațiile despre cursuri. Cursurile vor începe în data de 6 iunie și vor avea loc în fiecare sâmbătă până în 20 iunie. Edge Academy promovează un mod de învățare în care teoria și practica sunt în echilibru.

Încurajăm dezvoltarea cunoștințelor prin abordarea unor subiecte variate și inedite. Credem că inovația și creativitatea sunt stimulate de incursiuni repetate în discipline diverse. Propunem o programă de cursuri atât din domenii cunoscute, cât și mai provocatoare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!