1 iunie alături de copiii noștri

Home $ Articole $ 1 iunie alături de copiii noștri

by | May 27, 2015 | Articole

Ziua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi bucurii copiilor, de a inspira familia şi comunitatea, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor fericit si plin de succese.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va sărbători  „Ziua Internaţională a Copilului” în data de 28.05.2015.

Astfel, Serviciul Management de caz protecţie specială copii în servicii de tip rezidenţial şi-a propus să organizeze cea de-a doua ediţie a evenimentul intitulat: “1 Iunie – Alături de copiii noştri”.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura momente artistice susţinute de beneficiarii din cadrul unităţilor de protecţie din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, dar şi momente de muzică uşoară live, muzică populară, dans şi multe alte surprize pentru copii şi pentru toţi cei prezenţi.

Dintre artiştii care vor susţine acest eveniment putem aminti:
Cover band  “Retrovision Band”, Cluj Napoca
Andreea Ciupe, interpret muzică populară
Andreea Bochiş, interpret muzică uşoară
Ansamblul folcloric “Someşul” din Apahida
“Anisia” Dance
Vasile Barboş – prezentator şi cantautor.

De asemenea, copiii aflaţi cu măsură de protecţie specială la Căsuţa „Perlino” din cadrul D.G.A.S.P.C. Cluj vor participa la ateliere de lucru în cadrul evenimentului„Lolly Boom” (30 mai – 1 iunie 2015) în Parcul Central Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!