IT Training Fest

Home $ Articole $ IT Training Fest

by | Jun 2, 2015 | Articole

Clujul găzduiește, în iunie, a treia ediție IT Training Fest, eveniment dedicat pasionaților de tehnologie și training IT, inginerilor și managerilor din industria IT&C. Evenimentul, organizat de Bittnet Systems, liderul pieței de training IT și prima companie IT din România listată la bursă, va avea loc pe 3 și 4 iunie 2015.

„Bittnet Systems organizează, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, a treia ediție a IT Training Fest, un eveniment special creat pentru profesioniștii din industria IT&C. Cu ajutorul echipamentelor și laboratoarelor virtuale, participanții vor putea testa cele mai căutate tehnologii, prezente la ora actuală pe piață”, a declarat Mihai Logofătu, directorul general al companiei.

Festivalul reunește jucători importanți din industria IT: Cisco, Citrix, Amazon Web Services și Oracle. Față de edițiile anterioare, evenimentul se desfășoară anul acesta pe durata a două zile și aduce în fața audienței, în afara specialiștilor Bittnet pentru soluțiile Cisco și Amazon Web Services, profesioniști de la Citrix, respectiv Oracle. Reprezentantul companiei americane Citrix, Grega Zoubek, vine din afara țării special pentru acest eveniment și va susține două sesiuni de cursuri.

Participarea la eveniment este gratuită, Bittnet oferind posibilitatea participanților să descopere ultimele tendințe Cisco, Citrix, Amazon Web Services sau Oracle în materie de securitate, data center, servere, cloud computing sau baze de date. Astfel, participanții se pot înscrie la cursurile de training hands-on dedicate tehnologiilor de securitate (Cisco SourceFire) și Data Center (Cisco UCS). Sesiunile vor fi prezentate de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în domeniu. Cei care vor sa participe se mai pot încă înscrie online pe site-ul evenimentului http://ittf.ro/, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!