Blind Date with a Book, ediţia a II-a

Home $ Articole $ Recomandări $ Blind Date with a Book, ediţia a II-a

by | Jun 8, 2015 | Recomandări

Asociaţia Dare to Dream invită publicul clujean la cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil Blind Date with a Book, organizat la Casino Parcul Central.

Editurile şi librăriile au fost invitate şi de această data să ofere sponsorizări în cărţi pentru a susţine evenimentul. Noi le vom împacheta astfel încât să nu se observe titlul sau autorul şi vom lipi pe ambalaj doar câteva mici indicii despre carte. Oamenii pot să achiziţioneze aceste cărţi misterioase contra unei donaţii minime stabilite de asociaţie în funcţie de preţul iniţial al fiecărei cărţi. Pe lângă posibilitatea de a achiziţiona cărţi şi semne de carte, cei care vor veni la eveniment au ocazia să petreacă o după-amiază plină de activităţi interesante alături de noi. Am pregătit jocuri de societate, un mic atelier de storytelling şi un concurs cu şi despre cărţi.

Fondurile strânse vor fi direcţionate către activităţile care-i vizează pe copiii din medii defavorizate cu care asociaţia lucrează. Anul trecut, împreună cu ajutorul obţinut la acest eveniment care a făcut parte dintr-o campanie mai amplă, am reuşit să oferim copiilor nevoiaşi din Cluj, un număr de 110 ghiozdane complet echipate pentru şcoală. Momentan lucrăm cu un grup de copii pe care îi sprijinim în mod constant, îi ducem la diferite evenimente educative la care altfel nu şi-ar permite accesul şi organizăm tot felul de activităţi interesante pentru ei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!