Ne pregătim de We are Rocking the City 2015

by | Jun 17, 2015 | Știri Cluj

A doua ediție a festivalului We are Rocking the City va avea loc în perioada 31 iulie-2 august în Piața Unirii.

În cele 3 zile dedicate rock-ului se vor întâlni pe aceeași scenă cele mai bune trupe rock românești. Alternosfera, Altar, The Dream Diggers, Mercedes Band, Times of Need, Les Elephants Bizzares, Grimus, Toulouse Lautrec, Temple Invisible, The Mono Jacks, Face Today, Vespera, The Glass Fish, Satellites, Trooper, N.O.R., Red Magnetic, sunt doar câteva dintre numele confirmate până acum.

 “Ne-am dorit un eveniment dedicat iubitorilor de muzică rock. Ediția de anul trecut am catalogat-o ca fiind una pilot, însă reacțiile pozitive din partea publicului ne-au determinat să organizăm și o a doua ediție, care sperăm noi să rămână o tradiție pentru clujeni”, declară organizatorii.

Anul acesta, Festivalul We are Rocking the City se desfășoară sub umbrela Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 și va avea loc pe scena din Piața Unirii în perioada 31 iulie-2 august, în colaborare cu Federația Share pentru promovarea titlului de Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015. Proiectul este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

“Organizarea festivalului în cadrul Proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 reprezintă o oportunitate de promovare a muzicii rock într-o perioadă în care Clujul va avea zeci de mii de vizitatori. Am hotărât colaborarea cu organizatorii Untold Festival deoarece rock-ul autohton era singurul gen care mai putea completa diversitatea Festivalului Untold, iar acest parteneriat reprezintă dorințele noastre comune de a oferi publicului un festival complex pentru toți iubitorii de muzică, de toate genurile.”, completează organizatorii.

Ne bucură faptul că avem alături de noi organizatori de evenimente locali cu reputație și experiență. După o primă ediție de succes a festivalului We are Rocking the City în 2014, anul acesta, prin colaborarea dintre Untold Festival și organizatorii We are Rocking The City, iubitorii muzicii rock vor avea o scenă dedicată în întregime lor în cadrul celui mai mare festival din România.”, spune Bogdan Buta, Director General Untold Festival.

În Piața Unirii vor mai avea loc diferite activități interactive, workshopuri, street art, skatepark, bike show și artă urbană neconvențională.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This