Stiri

O nouă destinație cool de relaxare în Iulius Parc – trambuline moderne

Vara aceasta este cool să fii la înălţime. Vino în Iulius Parc să vezi cât de sus poţi să sari! Iulius Mall îţi oferă sursa de adrenalină şi te invită să te distrezi cu gaşca ta pe trambuline.

Iulius Mall le-a pregătit o altă surpriză iubitorilor de mişcare în aer liber: un spaţiu de agrement antrenant, pentru toţi cei care vor să se încarce cu energie. Iulius Jump este o nouă zonă de recreere în Iulius Parc, care include un sistem modern de zece trambuline, ideale pentru amatorii dedistracţie în aer liber, dar şi pentru cei care vor să se bucure de altfel de exerciţii fizice, care să ajute la o dezvoltare armonioasă a corpului şi la menţinerea unei condiţii fizice de invidiat. Trambulinele Iulius Jump sunt deschise zilnic, în intervalul 10.00 – 22.00, preţul pentru şase minute de sărituri fiind de cinci lei.

Trambulinele au fost achiziţionate din Austria, unde, datorită beneficiilor pentru sănătate şi relaxare, sunt folosite în parcuri de agrement, în staţiuni de ski şi în campinguri. Prichindeii şi adolescenţii de toate vârstele se pot distra la Iulius Jump, însă trambulinele sunt accesibile şiadulţilor cu o greutate de până în 100 kg. Fiind o modalitate interactivă de mişcare, copiii şi tinerii se pot bucura de o ieşire cu prietenii „altfel”, antrenantă şi amuzantă.

Dincolo de sursa de distracţie pe care o oferă, săriturile la trambulină sunt considerate a fi benefice pentru condiţia fizică şi sănătate. Specialiştii sunt de părere că aceste exerciţii dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea. Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

Cluj-Napoca International Space Apps Challenge 2018

20 October, 9:00 am - 21 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC