De la Electric Castle, transmitem un mesaj către univers

Home $ Articole $ Recomandări $ De la Electric Castle, transmitem un mesaj către univers

by | Jun 25, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Clujeni, în acest sfârșit de săptămână vom avea ocazia să fim văzuți din spațiu!

În weekend, la Electric Castle Festival vom lua parte la o inițiativă fără precedent: vom apărea într-un film epic, care va include imagini filmate cu sistemul Urthecast – primul sistem video full-color Ultra High-Definition din lume, situat la bordul Stației Spațiale Internaționale – având mii de consumatori din toată lumea în distribuție.

#PepsiChallenge vine cu această provocare globală prin care ne putem promova țara și portul tradițional. Participanții la Electric Castle vor fi purtătorii mesajului României, iar o echipă de peste 200 de oameni va fi implicată în așezarea unei pânze de 4000 metri pătrați care va avea în prim plan două personaje reproduse la scară uriașă, îmbrăcate în costume tradiționale românești și conectate prin simbolul internaţional al păcii.

Sâmbătă se va pune în scenă o coregrafie elaborată, la care toți cei aflați la Electric Castle sunt invitați să urmărească și să se alăture proiectului #PepsiChallenge, participând la filmarea LIVE de la ora 13:20, când satelitul va trece deasupra României.

„Suntem foarte mândri că România participă în acest proiect global, de o anvergură fără precedent. Este un proiect care sfidează convențiile și inovează pe toate planurile, inclusiv tehnologie, cinematografie și marketing. A fost o provocare să găsim cea mai ingenioasă soluție pentru a crea un mesaj vizibil din spațiu și suntem nerăbdători să vedem rezultatul final. Invităm toţi românii să fie cu ochii pe Electric Castle, iar cei care participă la festival să vină accesorizaţi cu ii şi pălării, pe 27 iunie, pentru a susţine povestea acestui proiect unic”, a declarat Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices România.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!