Music & Wine @ La Palat

Home $ Articole $ Music & Wine @ La Palat

by | Jul 12, 2015 | Articole

Vă așteptăm să petreceți seara de 15 iulie 2015 La Palat în compania prietenilor, a unui pahar de vin bun și ascultând muzică de calitate.
Alaturi de noi va fi Crama Liliac cu 3 vinuri deosebite si Soirre- french piano bar.

Biletele pentru eveniment costă 30 de lei și asigură accesul la concert, precum și degustarea celor 3 vinuri: Liliac Young Fruity, Liliac Young Fresh si Liliac Roze.
Biletele se pot cumpara de la Terasa La Palat in curtea Muzeului de Arta.
Ptr rezervari: 0733 336 555

Liliac-” The Wine of Transylvania” reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 60 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Proiectul Soirée a fost înfiinţat în 2010 de către Liviu Sorescu, în colaborare cu Teodora Bârla. Scopul a fost acela de a oferi clujenilor (şi nu numai) seri de piano bar în stil frantuzesc, cu melodii din varii genuri muzicale (chansonette, blues, jazz, pop, rock) ale unor artişti consacraţi ai genurilor, în limbile franceză, română, engleză, spaniolă, italiană.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!