Day 15: The Untold Faces

Home $ Articole $ Recomandări $ Day 15: The Untold Faces

by | Jul 29, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Pentru luna august, echipa Day 15, în parteneriat cu UNTOLD Festival, organizează concursul de fotografie de portret „The Untold Faces”! Două proiecte din programul Capitalei Europene a Tineretului, care încă de la început au cucerit tinerii, pe perioada festivalului UNTOLD își unesc forțele, pentru a spune povestea din inima Transilvaniei prin chipurile festivalierilor!

Premiile Day 15 august – The Untold Faces vor fi acordate chiar de către fotografii înscriși în concurs, pentru cele mai bune 3 fotografii:

Premiul 1 – 1000 euro
Premiul 2 – 500 euro
Premiul 3 – 200 euro

Juriul va fi format din toți fotografii participanți în concursul „The Untold Faces”.

Calendarul concursului:

Înscrierea participanților: 27 – 30 iulie 2015
Perioada concursului: 30 iulie – 3 august 2015
Jurizarea: 4 august – 4 septembrie 2015
Anunțarea câștigătorilor: 7 septembrie 2015

Tema concursului Day 15 august – The Untold Faces este fotografia de portret
Peste 50.000 de persoane sunt așteptate în fiecare zi în la Untold Festival, în perioada 30 iulie – 2 august. Mai multe persoane vor fi la Cluj-Napoca, peste numai 2 zile, ca niciodată în această perioadă a anului. Zeci de mii de tineri se vor bucura de Capitala Europeană a Tineretului. Fiecare are povestea sa, un trecut, un viitor, un motiv pentru care anul acesta va petrece “4 zile de magie” la UNTOLD. Miile de povești, vor crea împreună un tablou remarcabil, o nouă poveste demnă de spus tuturor și de arătat lumii.

Propunem deci, fotografilor amatori sau profesioniști, indiferent de vârstă, să descopere sute de astfel de povești, mii de chipuri și să pictăm împreună un altfel de tablou al inimii Transilvaniei.

Fiecare participant la concursul de fotografie „The Untold Faces” trebuie să se înscrie înainte de eveniment, completând următorul formular: bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces până joi, 30 iulie, ora 15:00. Fiecare participant este eligibil pentru jurizare dacă la sfârșitul festivalului UNTOLD (luni, 3 august) are cel puțin 400 de portrete realizate în total și trimise echipei Day 15, fie online pe [email protected], fie descărcate la sediul Cluj 2015 din Piața Unirii, nr. 2.
Regulamentul poate fi consultat aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!