Ghiță Mureșan Summer Camp 2015

by | Aug 4, 2015 | Sport, Știri Cluj

Educație prin sport la Ghiță Mureșan Summer Camp 2015

Și în această vară, copiii clujeni pasionați de sport vor avea ocazia de a descoperi tainele performanței și ale disciplinei în baschet de la unul dintre sportivii români de renume, Ghiță Mureșan.

Timp de patru zile, 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani se vor antrena alături de marele campion, care prin acest proiect, dorește nu doar să contribuie la dezvoltarea fizică a acestora, ci și să le insufle copiilor dragostea pentru sport, educație și disciplină. Participarea copiilor este gratuită, iar înscrierea se face online pe site-ul dedicat ghitamuresan.ro. Nu există criterii de selecție, primii copii înscriși ocupând cele de 60 de locuri alocate fiecărei categorii de vârstă.

„Ce s-ar întâmpla dacă fiecare dintre noi am da înapoi, măcar 24 de ore pe an, din lucrurile bune pe care le-am primit de la viață? Convingerea mea e că am fi cu toții mai buni, iar societatea în care trăim ar fi mai unită. Numele meu este Ghiţă Mureşan şi vreau să le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la vârsta lor: jocul de baschet. Valorile în care cred cu cea mai mare tărie sunt familia, şcoala şi educaţia prin sport făcută copiilor în școli după orele de clasă. Cred cu tărie că sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizică, dar si la cea intelectuală a copiilor. – spune Ghiță Mureșan

Proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp” revine și în acest an la Cluj, din dorința sportivului de a oferi această oportunitate unui număr cât mai mare de copii din orașul în care s-au scris primele pagini ale propriei povești despre educație și performanță. Acest turneu înseamnă pentru sportiv oportunitate de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ceea ce i-a oferit de-a lungul anilor.

Ghiţă Mureşan este unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi jucători de baschet atât din România şi Statele Unite, cât şi din întreaga lume. Și-a început cariera sportivă la secția de baschet a Clubului Sportiv Univesitatea Cluj iar nenumăratele performanțe dobândite de-a lungul carierei sale l-au făcut celebru ca jucător de succes şi în liga profesionistă nordamericană NBA.

Evenimentul „Ghiţă Mureşan Summer Camp 2015” va avea loc la Cluj Napoca, in perioada 10 – 13 august, in parcarea Centrului Comercial Polus Center.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This