Balet pe gheaţă: Spărgătorul de nuci

Home $ Articole $ Balet pe gheaţă: Spărgătorul de nuci

by | Aug 19, 2015 | Articole

Diesel Events readuce pe scena Teatrul Naţional Cluj-Napoca cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, “St. Petersburg State Ballet On Ice” cu piesa “Spărgătorul de nuci”.
Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, o prezență devenită tradiție și întimpinată mereu cu sală plină, revine, pentru al 5-lea an consecutiv, pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca,

Spectatorii vor avea șansa să revadă una din cele mai frumoase povești ale tuturor timpurilor – „Spărgătorul de Nuci”, un spectacol ideal de vizionat alături de întreaga familie. Păstrând elementele baletului clasic, cu o coregrafie dificilă, dar spectaculoasă, adaptată mișcărilor specifice patinajului, cu decoruri impresionante și costume fascinante, fiecare minut din „Spărgătorul de nuci” este o încântare vizuală și auditivă pe muzica lui P.I. Tchaikovsky,

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg este una dintre cele mai cunoscute instituții culturale ruse. Înființat în 1967, este condus, în prezent, de directorul artistic Konstantin Rassadin, artist emerit al Rusiei și fost solist al Mariinsky Ballet, elev al lui Rudolf Nuriev. Ansamblul numără peste 80 de balerini-patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia. Spectacolele balerinilor patinatori sunt atât de populare în întreaga lume încât ansamblul se află, cu foarte scurte pauze, într-un turneu continuu, atingând toate țările importante din Europa și Asia.

Ușile se vor deschide cu 40′ înaintea fiecărei reprezentații. Între acte va fi o pauză de 20′. În hol vor fi amenajate baruri cu șampanie, vin și băuturi răcoritoare.

Bilete: 89, 169, 189, 198, 238, 258, 279, 298, 347 Lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!