Opening Party w/ The Martinez Brothers @ Club Midi

Home $ Party $ Opening Party w/ The Martinez Brothers @ Club Midi

by | Aug 31, 2015 | Party

Opening Party

✕ Main Room
The Martinez Brothers
K!D Chriss
RQZ

✕ Back Room
Mihigh
Paul K
RTHR

Pret intrare:
50 Lei – h22:00 – h00.00
70 Lei > h00.00

Anul 2007 marchează debutul proiectului Midi, dar și primul gig oficial al celor de la The Martinez Brothers. 8 ani mai târziu, istoria scenei muzicii electronice continuă să fie scrisă, depășind granițele spațiului și al timpului.

The Martinez Brothers
Chris și Steve sunt doi tineri din Bronx, crescuți cu dragostea tatălui lor pentru Paradise Garage, astăzi fiind printre noii lideri ai scenei muzicii electronice la nivel global.
De la rezidenți DC-10 Ibiza au trecut la a fi headlineri la cele mai importante festivaluri din lume, constant fiind văzuți prin Europa sau în turnee prin America sau Australia.
Seturile lor sunt pline de energie, alimentate de cunoștințele aprofundate și abilitatea înăscută de a ghida publicul.

Mihigh
Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală măsură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

K!D Chriss
Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

RQZ & Paul K, recunoscuți pentru prestațiile originale de la Club Midi, sunt doi selectori pasionați de muzica electronică, frecvent activi pe scena locală cât și în calitate de producători, în studio.

###

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru opening party-ul de la Club Midi. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/zCg” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!