Lord of the Dance – Dangerous Games @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ Lord of the Dance – Dangerous Games @ Sala Polivalentă

by | Sep 1, 2015 | Articole

Lord of the Dance -DANGEROUS GAMES la Cluj-Napoca!

Cel mai bun spectacol de dans din lume, produs de Michael Flatley, se anunță a fi unul de excepție, cu proiecții 3D, spectacole de lumini și efecte speciale impresionante.

Spectacolul ajunge pe 10 octombrie 2015 în Capitala Europeană a Tineretului. După 20 de ani de spectacol și succes, Michael Flatley prezină un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional. ”Lord of the Dance – Dangerous Games” se va desfășura la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și face parte din cadrul TiMAF – Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului și organizatorii care au adus spectacolul Lord of the Dance pentru prima dată în Cluj Napoca. Biletele standard au prețuri începând cu 100 lei, iar cele VIP 300 lei.

Noul show prezintă o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, va încânta publicul cu elemente precum coregrafia spectaculoasă, dar și cu momentele artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Cluj, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va uimi pe cei prezenți.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate aici.

Prețul biletelor:
Categoria VIP: 300 RON
Categoria 1: 250 RON
Categoria 2: 200 RON
Categoria 3: 150 RON
Categoria 4: 100 RON

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!