The Power of Storytelling − Cluj Edition @ Golden Tulip

Home $ Articole $ The Power of Storytelling − Cluj Edition @ Golden Tulip

by | Sep 1, 2015 | Articole

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație.

» Până pe 7 septembrie, biletele au preț promo «

Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau publicitar, ITist, artist, antreprenor, arhitect sau activist, poveștile te pot ajuta să-ți promovezi ideile, să crești o comunitate, să motivezi și să inspiri.

Mai multe informații despre speakeri, programul conferinței, dar și rezervarea locurilor pe site-ul www. thepowerofstorytelling.org. Biletele au prețul promoțional de 169 de lei până pe 7 septembrie. Pentru detalii despre înscriere, trimite un mail la andrei.lupsa@decatorevista.ro.
− Cea mai mare parte a conferinței va fi în limba engleză. −

PoS Cluj, crescută din conferința care a ajuns la a cincea ediție în București, aduce la cea dea doua ediție speakeri multipremiați, cu experiență în varii domenii:

Jacqui Banaszynski
Are o experiență de peste 30 de ani ca reporter și editor în presa americană – a scris de pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica. Seria „AIDS in the Heartland”, povestea unui cuplu de fermieri gay bolnavi de SIDA, i-a adus în 1988 premiul Pulitzer.
În prezent, predă la Missouri School of Journalism, e editor la Poynter Institute și trainer pentru jurnaliști din toată lumea.

Chris Jones
Scrie pentru Esquire US și ESPN The Magazine și e unul dintre vârfurile jurnalismului narativ. A câștigat două premii la National Magazine Awards: pentru „Home”, povestea a doi astronauți blocați în spațiu, și „The Things that Carried Him”, care reconstituie călătoria trupului unui soldat ucis în Iraq.

Alex Gâlmeanu
Unul dintre cei mai importanți fotografi români, a publicat în majoritatea revistelor din România și a fotografiat pentru campanii publicitare naționale și internaționale. E interesat de istoria fotografiei și poveștile spuse de fotografiile de arhivă, experimentează și caută constant noi modalități de expresie.

Starlee Kine
Om de radio dar nu numai, este producătorul Mystery Show, unul dintre cele mai populare podcasturi de azi. A produs pentru This American Life și a scris pentru The New York Times, New York Times Magazine și Capital New York. E unul dintre inovatorii formei: a spus povești pe tocătoare de lemn, în benzi desenate și pe post-ituri animate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!